Info Vorselaar op twitter
Sinds deze week heeft de gemeente er een nieuw communicatiekanaal bij. U kon het nieuws uit Vorselaar al volgen via onze website, lichtkrant, Info Vorselaar, Info Flash en www.facebook.com/InfoVorselaar. Nu spelen we nog korter op de bal met @InfoVorselaar op Twitter. U volgt ons toch ook?!
> Info: info@vorselaar.be, 014 50 71 26

Foto's Buitenspeeldag op Facebook
Ondanks de voorspellingen werd het een droge en zelfs zonnige Buitenspeeldag op 1 april in Vorselaar. Niet minder dan 400 Vorselaarse kinderen kwamen binnen- en buitenspelen op Sportcentrum De Dreef. Voor de sfeerbeelden verwijzen we u graag naar onze Facebookpagina.
> Info: www.facebook.com/InfoVorselaar, jeugd@vorselaar.be, 014 50 71 25

Bloemen voor Kom op tegen Kanker
Op 17 mei houdt de "1000 km voor Kom op tegen Kanker" zijn middagstop in Vorselaar. Uiteraard zal er die dag heel wat te beleven zijn in ons dorp. Daarover volgt weldra meer info.

We willen het dorp ter gelegenheid van dit evenement versieren met heel wat papieren bloemen. Om hierin te slagen, hebben we uw hulp nodig! Kom daarom op donderdag 23 april en maandag 4 mei (tussen 16u30 en 16u) naar dienstencentrum Sprankel! en help ons hierin te slagen. Alvast bedankt!
> Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25

Openingsmomenten speelpunten tijdens de paasvakantie
Tijdens de paasvakantie is er geen peuterspeelpunt in Vorselaar. In de andere ISOM-gemeenten kan u eventueel wel terecht: maandag in Grobbendonk, dinsdag in Herentals, woensdag in Olen en vrijdag in Herenthout.
> Info: an.vanmechelen@isom.be, 014 24 66 47

Waarschuwing
Via deze weg willen we u waarschuwen voor een oplichter met valse AMC-potten die aan het werk is in onze regio. Het gaat om dure potten van inferieure kwaliteit. Ze misbruiken dus het originele merk. Vaak verkiezen deze oplichters cash geld, maar tegenwoordig hebben ze ook een toestel bij met gevaar voor het kopiëren van uw kaartgegevens. Laat u niet vangen!
> Info: www.politieneteland.be

Nieuwe gemeentegids
Deze zomer zal het gemeentebestuur een gemeentegids uitgeven om de inwoners van Vorselaar wegwijs te maken in onze gemeentelijke dienstverlening. De gemeentegids zal een overzicht van de gemeentelijke en sociale diensten van Vorselaar bevatten, een terugblik op de activiteiten van de voorbije jaren (2012-2013-2014) en een lijst met nuttige adressen en telefoonnummers.

Handelaars krijgen de kans om een advertentie in deze gemeentegids te plaatsen. Voor de opmaak en reclamewerving werken we samen met Gentle nv.
> Info: info@vorselaar.be, 014 50 71 26